Cautare ‘puzzle 3 ani’

postheadericon Galt Mini Puzzle: Padurea (12 piese)

Puzzle cu 12 piese. Puzzle cu animale salbatice din padure, recomandat pentru copii de peste 2 ani jumatate, copii de 3 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Mini Puzzle: Oceanul (12 piese)

Puzzle cu 12 piese. Puzzle cu animale marine, cu pesti, cu caracatita, cu meduze, cu rechin. Puzzle de la Galt recomandat pentru copii de peste 2 ani jumatate, copii de 3 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Santier

Un puzzle cu 30 piese superb ilustrat. Este recomandat baietilor peste 3 ani si jumatate, precum si pentru copii mai mari de 4 ani. Include 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Varsta 3-6 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt 4 Puzzles In A Box – Farm

Set de 4 puzzle pentru copii de la 18 luni, 2 ani pana pe la 3 ani. Fiecare dintre cele 4 modele are imagini viu colorate, fiecare cu un numar diferit de piese. Exista puzzle cu 4 piese cu 6 piese, cu 8 si cu 12 piese ce incurajeaza dezvoltarea abilitatilor de asociere ale copilului. Frumos ilustrate, imaginile prezinta animale domestice de la ferma si puii acestora: vacute, oite, porcusori, gaini. Vezi mai mult »

postheadericon Galt 4 Puzzles In A Box – Vehicule

Set de 4 puzzle pentru copii de la 18 luni, 2 ani pana pe la 3 ani. Fiecare dintre cele 4 modele are imagini viu colorate, fiecare cu un numar diferit de piese. Exista puzzle cu 4 piese cu 6 piese, cu 8 si cu 12 piese ce incurajeaza dezvoltarea abilitatilor de asociere ale copilului. Frumos ilustrate, imaginile prezinta mijloace de transport avion, tractor, excavator, masina de curse, fiind potrivit pentru baieti. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Feely Floor Puzzle – Farm

Puzzle de podea cu texturi, frumos ilustrat, cu 24 de piese incluzand 6 piese mai mari, fiecare cu o textura diferita. Cele 6 piese sunt forme de animale sau tractor si au texturi care imita foarte bine pielea sau blana animalelor. Copiii vor ghici cu usurinta unde se potrivesc piesele si se vor amuza simtind cu degetelele diferitele texturi. Puzzle pentru copii peste 3 ani pana pe la 4 ani, 4 ani si jumatate. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse House Club 2 x 25

2 jocuri de puzzle distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Daisy, Pluto . Cele 2 imagini create cu ajutorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse Club House 2 x 9

2 jocuri de puzzle distractiv pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate Mickey Mouse. Cele 2 imagini create cu ajuorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. Vezi mai mult »

postheadericon Noriel Cub Scufita Rosie

Puzzle din cuburi cu Scufita Rosie. Contine 20 de cuburi ce vor forma 6 imagini. Dezvolta capacitatea de concentrare, iar cel mic isi va dezvolta simtul tactil si se va distra. O excelenta introducere a micutilor in construirea de puzzle. Poate fi folosit de copii de peste 2 ani jumatate, 3 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Bebe cu Personaje

Puzzle pentru copii mici, chiar si pentru bebelusi. Cotine 5 puzzle cu diverse persoanje: un puzzle cu Scufita Rosie cu 3 piese, cun puzzle cu vrajitoarea din 5 piese, un puzzle cu fetita din 4 piese, un puzzle cu veverita din 3 piese si un puzzle cu pisicuta de 4 piese. Acest puzzle progresiv poate fi introdus la copii de 18 luni, 2 ani si peste, pana in jurul varstei de 3 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse Club House 2×20

2 jocuri de puzzle distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate Mickey Mouse. Cele 2 imagini create cu ajutorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Foil Puzzle Racing Car – Puzzle Stralucitor Masini de Curse

Un puzzle cu masini de curse si imagini stralucitoare. Contine 30 piese si este potrivt pentru baieti de peste 3 ani, pana in 4 ani si jumatate. Puzzle cu folie stralucitoare infatisand o imagine cu masini de curse. Puzzle-ul este ambalat intr-o cutie cu o forma speciala. Vezi mai mult »

postheadericon Tomy Vehicule Puzzle

Masinuta este foarte usor de montat si poate fi asamblat in mai multe modele.Acest joc ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile din timp. Varsta recomandata: 18 luni +. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Dinozauri

Un puzzle cu dinozauri superb ilustrat ce contine 30 de piese, incluzand 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este recomandat pentru baieti de peste 3 ani si jumatate, 4 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Ferma

Un puzzle de podea superb ilustrat ce contine 30 de piese, incluzand 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este un puzzle cu piese mari potrivit pentru copii peste 3 ani, 4 ani, indeosebi baieti. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Jungla

Un puzzle de podea cu 30 de piese si 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle cu imagini din jungla, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este un puzzle cu piese mari potrivit pentru copii de peste 3 ani. Vezi mai mult »