Cautare ‘puzzle 4 ani’

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Santier

Un puzzle cu 30 piese superb ilustrat. Este recomandat baietilor peste 3 ani si jumatate, precum si pentru copii mai mari de 4 ani. Include 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Varsta 3-6 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse Club House 2×48

2 jocuri de puzzle cu Mickey Mouse de 48 de piese. Sunt imagini distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate Mickey Mouse. Cele 2 imagini create cu ajutorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din seria, adaptata sarbatorilor de iarnal: Mickey si Goofy decoreaza bradul de Craciun. Recomandat copiilor de 4 ani, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse House Club 2 x 25

2 jocuri de puzzle distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Daisy, Pluto . Cele 2 imagini create cu ajutorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Minnie Mouse 2×48

2 jocuri de puzzle cu Minnie Mouse. Cele 2 imagini care pot fi create din fiecare puzzle de 48 piese reprezinta cate o imagine deosebita din serialul de desene animate. Este recomandat pentru fetite de 4 ani, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Mickey Mouse Club House 2×20

2 jocuri de puzzle distractive pentru copii, avand ca tema celebrele personaje din desenele animate Mickey Mouse. Cele 2 imagini create cu ajutorul acestui puzzle reprezinta cate o imagine deosebita din serial. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Foil Puzzle Racing Car – Puzzle Stralucitor Masini de Curse

Un puzzle cu masini de curse si imagini stralucitoare. Contine 30 piese si este potrivt pentru baieti de peste 3 ani, pana in 4 ani si jumatate. Puzzle cu folie stralucitoare infatisand o imagine cu masini de curse. Puzzle-ul este ambalat intr-o cutie cu o forma speciala. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Dinozauri

Un puzzle cu dinozauri superb ilustrat ce contine 30 de piese, incluzand 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este recomandat pentru baieti de peste 3 ani si jumatate, 4 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Cars 2 – 100 piese

Puzzle 100 de piese cu Fulger Mcqueen din Cars. Puzzle-ul este compus din piese mari si de aceea este potrivit pentru baieti de 4 ani jumatate, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Dinosaur Adventure

Un puzzle cu dinozauri cu 50 de piese si 15 zone magice. Baietii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Este recomandat pentru baieti peste 4 ani, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Ocean Explorers

Un puzzle cu animale marine - pesti, rechini, delfini. Un puzzle 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Ferma

Un puzzle de podea superb ilustrat ce contine 30 de piese, incluzand 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este un puzzle cu piese mari potrivit pentru copii peste 3 ani, 4 ani, indeosebi baieti. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Jungle Adventure

Un puzzle uimitor cu 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Este un puzzle cu piese mari, cu imagini din jungla, potrivit pentru copii peste 4 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Haunted House

Un puzzle uimitor cu 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Varsta 4 ani+. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Jungla

Un puzzle de podea cu 30 de piese si 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle cu imagini din jungla, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Este un puzzle cu piese mari potrivit pentru copii de peste 3 ani. Vezi mai mult »