Cautare ‘puzzle 5 ani’

postheadericon Galt Giant Floor Puzzle – Santier

Galt Giant Floor Puzzle – Construction Site
Un puzzle cu 30 piese superb ilustrat. Este recomandat baietilor peste 3 ani si jumatate, precum si pentru copii mai mari de 4 ani. Include 8 modele, taiate in forme de personaje sau obiecte. Exista atatea lucruri interesante de aflat din acest puzzle, incat copiii se vor intoarce la el de nenumarate ori. Varsta 3-6 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Cars 200 de Piese

Educa Puzzle Cars 200 de Piese
Puzzle 200 de piese cu personajele preferate din seria de desene animate Cars. Stimuleaza creativitatea si atentia micutilor. Piese sunt viu colorate si foarte rezistente. Este recomandat pentru baieti de peste 5 ani si jumatate, 6 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Educa Puzzle Cars 2 – 100 piese

Educa Puzzle Cars 2 – 100 piese
Puzzle 100 de piese cu Fulger Mcqueen din Cars. Puzzle-ul este compus din piese mari si de aceea este potrivit pentru baieti de 4 ani jumatate, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Dinosaur Adventure

Galt Magic Puzzle – Dinosaur Adventure
Un puzzle cu dinozauri cu 50 de piese si 15 zone magice. Baietii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Este recomandat pentru baieti peste 4 ani, 5 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Ocean Explorers

Galt Magic Puzzle – Ocean Explorers
Un puzzle cu animale marine - pesti, rechini, delfini. Un puzzle 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Jungle Adventure

Galt-Magic-Puzzle-Jungle-Adventure
Un puzzle uimitor cu 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Este un puzzle cu piese mari, cu imagini din jungla, potrivit pentru copii peste 4 ani. Vezi mai mult »

postheadericon Galt Magic Puzzle – Haunted House

Galt-Magic-Puzzle-Haunted-House
Un puzzle uimitor cu 50 de piese si 15 zone magice. Copiii se vor bucura construind aceste fascinante scene, apoi prin frecarea zonelor magice (sensibile la caldura) vor descoperi surprizele ascunse in spatele lor. Varsta 4 ani+. Vezi mai mult »